Představení
Roadtec Z8 Interact

Metzeler Roadtec Z8 Interact

Sportovně-cestovní pneumatika Roadtec Z8 Interact je vybavena vzorkem Pí, nově tvarovaným profilem a směsí z nano-částic a Interact. Všechny tyto prvky jsou dokonale skloubeny s více-zónovou tenzní strunovou technologií Interact pro nejlepší vlastnosti za plného naložení a všech povětrnostních podmínek.

Kombinace těchto prvků činí z Roadtec Z8 Interact perfektní pneumatiku, které odpovídá všem požadavkům moderní sportovně-cestovní jízdy na delší vzdálenosti vhodnou i pro celoroční sportovní aktivity.

Všechno na nové Roadtec Z8 InteractTM bylo podřízeno jedinému cíly, řidičově kontrole. Úpně nový design odvozený od vývoje a vlastností supersportovního pláště Sportec M5. InteractTM nabízí vyšší stabilitu, která je také tím správným elementem pro dosažení ideálního stupně ovladatelnosti a řízení.

Nová Z8 používá novou sportovně orientovanou generaci Rayonu (vlákno použité při stavbě kostry) v jednoplášťové vrstvě, která ve spolupráci s patentovanou 0° ocelovou technologií kordu vylepšuje řízení, stabilitu při zatáčení a brzdění i s plně naloženým motocyklem.

Mezi nejvýznamější technické rysy pneumatiky Z8 Interact patří to, že je schopna správné funkce i za velmi nízkých teplot. Nová směs byla vytvořena s využitím nové technologie fine carbon-silica matrix (FCM). 

 

 

Sdílejte :

Autorizovaný dovozce a velkoobchod:
AGV, ARAI, CARDO, DAINESE, HELD, HIGHWAY HAWK

Volná pracovní místa

Kontakt

A Spirit a.s.
Vrbova 19
147 00 PRAHA 4

(+420) 225 110 111

© 1996 - 2024 A Spirit a.s. | Všechna práva vyhrazena.